Vålkommen till Bruntegården 

Här finns anor sedan 1868 och har drivits som pensionat för gäster som vill njuta av milsvid utsikt över Siljan sedan 1950.
Sedan 2013 så drivs gården av Linn och Magnus Ollas. Vi har 12 rum som är personligt inredda. 

Tradition och nytänk
Här vill vi arbeta med det fantastiska skafferi naturen runt knuten erbjuder. Vi vill lyfta fram det lokala och inspireras av vårt arv från bygden.
Vi får fäbodsmör från Tin på Karl-Tövåsens levande fäbod och plockar grönsaker själva hos Anders på Massarbäck.
Fler och fler som känner till vår kärlek till lokala råvaror kommer direkt till oss med jordärtskockor, hallon, hjortron, svampar, abborre....och är det bra kvalitet så hamnar det i grytorna. När så sker, sker det med eftertanke.

Smaklig spis önskar Linn och Magnus med personal!

Bruntegården
Vålsvedsvägen 51
795 35 Rättvik
Telefon: 0248-79 87 70
E-mail: info@bruntegarden.se 
Välkommen till Lustigsgården

Lustigsgården Bed & Breakfast har anor från 1634 och ligger i klassiskt röda byggnader bara 1 km från centrala Rättvik. Vi erbjuder 15 personligt inredda rum och de flesta med milsvid utsikt över Siljan. Det är bra att veta att alla Lustigsgårdens rum är belägna 1 trappa upp och hiss saknas.
Varje dag kan ni avnjuta en frukostbuffé i matsalen. Den består av olika sorters teer, kaffe, juicer, ägg, fil, olika sorters yogurt, många olika fröer, nötter, flingor och müsli. Hårt och mjukt bröd med flera olika sorters pålägg, samt grönsaker och färsk frukt. Vi har även gluten och laktosfria alternativ. Vi satsar på ekologiskt och närproducerat så gott det går.

Telefon 0248 10039

MVH Ulrika och Niklas

 
Välkommen till Lerdalshöjden

Hotell Lerdalshöjden ligger i underbara Rättvik, med en makalöst vacker utsikt över Siljan. Du har dessutom nära till allt du vill se och uppleva i Dalarna. Hos oss får du en garanterat händelserik och avkopplande semester!

0248 51150