Vålkommen till
Big Street


En restaurang som är belägen i Rättvik, Dalarna. Vi fokuserar på att ha högsta möjliga kundnöjdhet. Detta medför att vi tar alla steg i er upplevelse hos oss på högsta allvar. Vi försöker anpassa vår meny, vårt dryckessortiment och vår miljö till vad ni som kund tycker om hos ett steakhouse, därför är vi lyhörda för era synpunkter.
Vårt Tack för att ni intresserar er för vilka vi är!

Med kundnöjdheten som ledord kan ni som kund även vara säker på att vi aldrig tummar på kvaliteten i något av de steg som er upplevelse hos oss består av, till exempel våra råvaror. som följer med när vi serverar er beställning är ett tecken på vår tacksamhet för att ni valt att besöka oss för en måltid.

0248 10228
 

 


Välkommen till
Rättvik Bowling och Krog

Är en av Dalarnas absolut häftigaste nattklubbar! Vår vision är att ha en av Sveriges bredaste evenemangsprogram och erbjuda kvalitativa artister inom alla genrer!

Här kan du även spela bowling med nära och kära!  Boka gärna en helkväll med bowling, mat och nattklubb allt i ett! 

Vi älskar hamburgare! - Därför har vi valt att satsa på ett renodlat hamburgerkoncept och erbjuda våra gäster världsklassiga burgare med påkostade tillbehör!


Rättvik Bowling & Krog
Enåbadsvägen
795 32 Rättvik
Telefon: 0248-123 19
info@rattvikbowling.se
 


Välkommen till
Sjövillan

Med ett fantastiskt läge vid Siljans strand och Långbryggan, ligger Sjövillan Restaurang & Bar. En mer sjönära upplevelse att njuta av god mat och dryck kan du knappast få.
Sommartid öppnar vi upp vår uteservering med plats för 150 gäster och vår utelounge med plats för 50 gäster.

Långbryggevägen 20
795 32 RÄTTVIK
Telefon: 0248-134 00
E-post: info@visitsjovillan.se

 

 

Välkommen till
Solgårdskrogen

Här känns Jonathans matlagning mer logisk än någonsin tack vare närheten till naturen och producenterna samt möjligheten att laga mat utomhus över öppen eld. Här kan vi låta lokala råvaror, säsonger och våra relationer direkt till producenterna helt styra vilka rätter som hämnar på menyn. Hållbarhet har också blivit en väldigt viktig och naturlig del i vår filosofi. Vårat ny utökade grönsaksland kommer sannolikt spela ännu större roll i våra rätter samt Jonathans nyfunna passion för fiske. Styck boden som vi har byggt fyller stor funktion, eftersom att köpa hela djur är ett helt naturligt och ofta det enda sättet att handla direkt från små producenter och jägare.

Solgårdskrogen
Nittsjö Börsgatu 11
79591 Rättvik
SMS:a eller ringa Jonathan på 073-524 16 02.